Over ons

Wij zijn Marloes en Jacqueline en wij zijn de kracht achter Brum & Keizer Dienstverlening. Gedreven door onze gezamenlijke passie en liefde voor Aruba, Bonaire en Curaçao hebben wij onze kennis gebundeld en Brum & Keizer Dienstverlening opgericht.

We vinden het belangrijk om deze fantastische eilanden te ondersteunen en daarmee bij te kunnen dragen aan de economie van de ABC- eilanden. Onze missie is om onze kandidaten met de juiste werkgever in contact te brengen. We gaan altijd voor een perfecte match!


Wat wij precies doen? Wij bemiddelen kortgezegd tussen werkzoekenden en werkgevers op de ABC- eilanden. Dit doen wij door middel van werving en selectie of op uitzendbasis.

Jarenlange ervaring en de juiste contacten leggen zijn de basis geweest om ervoor te zorgen dat dit avontuur voor beide partijen een unieke en positieve ervaring kan worden.


Waarom kiezen voor Brum & Keizer? Omdat wij net een stapje verder gaan. Wij bieden namelijk meer aan dan alleen het vinden van de juiste match. Wij zorgen er ook voor dat kandidaten geen omkijken hebben naar vliegtickets zoeken, huisvesting vinden, benodigde vergunningen aanvragen, het huren van een auto/scooter, het afsluiten van een zorgverzekering en we regelen zelfs de transfer van het vliegveld naar de tijdelijke nieuwe woonplek! Wij bieden het Brum & Keizer pakket aan, zodat onze talenten zelf niets hoeven te regelen.